2017-12-02 06:48:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma nem mondhat nemet

Napi horoszkóp december 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19
A bolygók ma sem hagyják, hogy unalmasan teljen az ideje, gondoskodnak arról, hogy legyen mivel foglalkoznia. Kapcsolja össze a kellemest a hasznossal: ha ismerősökkel találkozik, egy beszélgetésből nagyszerű ötleteket meríthet.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma ragyogó hangulatban telhet a napja, a bolygók önbizalmat és optimizmust kölcsönöznek önnek. Akár régi, akár új ismerősével fut össze, izgalmasnak találja majd a találkozást. Délután mozogjon egy kicsit a friss levegőn!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars és az Uránusz szembenállása az ön életében jót jelent. Nem is sejtett lehetőségeket kínál önnek. Ma biztosan érdekes újdonságokról kap híreket. Hagyja magát meglepni. Könnyen lehet, hogy váratlan látogató érkezik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Úgy tűnik, a mai nap az érdekes beszélgetésekről fog szólni. Ez már a reggelizőasztal mellett elkezdődhetett a családtagjaival, de később folytatódni fog a barátaival. Ha másképp nem megy, hívja meg őket ebédre, hogy legyen alkalmuk beszélgetni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az Uránusz és a Mars fényszögbe kerültek. Ám ez az Ön életébe csak pozitív dolgokat hozhat. Használja ki az esélyeit, akár még lottózhat is… Töltse az estét kedves ismerősei körében.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nagy lesz ma a nyüzsgés. Arra kell vigyáznia, nehogy két szék között a földre essen - az egyik barátja ezt szeretné, a másik meg amazt... Állítson fel fontossági sorrendet! Ha az élete nem, vagy nem úgy változik, ahogyan szeretné, vagy valamilyen nehézséggel kell szembenéznie, akkor ma először önmagában keresse az okokat.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai hangulat pont az ízlésének megfelelő. A Mars és az Uránusz fényszögbe kerülnek, de ez önre jó hatással lesz. Új kapcsolatokat is könnyedén tud létesíteni. Sokat szórakozik, de este maradjon otthon!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jó, hogy hét vége van, és úgy oszthatja be a napját, ahogyan szeretné. Fontos az ön számára, hogy ma a barátaival is legyen, nehezére esne egyedül maradni. Ma csak kreatív jellegű feladatokkal foglalkozzon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A tapintatosság ma nem lesz az erős oldala. Legyen tudatában ennek, és próbálja meg nem elidegeníteni az egész világot, később ugyanis visszaüthetnek a most elejtett kellemetlen megjegyzései.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bizonyos dolgok hamar felbosszanthatják, és túlterheltnek érzi majd magát. A rugalmasságára és a humorérzékére ma szükség lesz! Hagyja inkább megtörténni a dolgokat, ne akarjon irányítani!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma olyan helyet kellhet meglátogatnia, amit legszívesebben elkerülne. Sajnos, ma nem mondhat nemet. Legyen óvatos, talán nem véletlen, hogy viszolyog attól, ahova menni kell. És ha ezt látják is önön, azzal sokakat kihív maga ellen.

 

Halak: II. 19. - III. 20.
Most sok dolog történik. Az emberek hangosak, és leplezetlenül kimutatják érzelmeiket. Ezt azonban ön ma nehezebben viseli, bizonytalanul áll a lábán, úgy érzi, elkapott egy fertőzést. Fogyasszon sok folyadékot, főleg teát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: